Over Thai Station - Tongeren

Proef de passie van authentieke Thaise gerechten

Sinds 14 Februari 2024 is Thai Station ook aanwezig in Tongeren, na het succes van onze eerste vestiging in Sint-Truiden die opende op 13 November 2019. Dit nieuwe filiaal volgt hetzelfde geliefde concept van 3 sterren afhaalgerechten.

In Tongeren, met een echte Thaise kok aan het fornuis, blijven we trouw aan onze belofte om authentieke Thaise gerechten aan te bieden. Kannika, de eigenares, is afkomstig uit Nakhon Sri Thamarat, een stad in het zuiden van Thailand en woont sinds 2005 in België met haar man Simon en zoontje Menno.

De inspiratie om Thai Station te openen kwam van de vele complimenten van vrienden in België voor wie Kannika vaak kookte. Haar passie voor het koken van écht Thais eten, met originele recepten en verse ingrediënten, is de kern van ons restaurant. De pikantheid van de gerechten wordt aangepast naar wens, en veel van onze gerechten zijn niet pikant. Verse Thaise groenten en lokale ingrediënten worden wekelijks ingevlogen, en alle gerechten worden vers en "à la minute" bereid.

Na het verwelkomen van vele tevreden klanten in Sint-Truiden, zijn we enthousiast om nu ook de inwoners van Tongeren en omgeving te laten genieten van onze authentieke Thaise keuken.

We kijken ernaar uit om ook voor jullie in Tongeren te koken!